Skip to main content

Vi øger vores supportressourcer endnu en gang!


Med vores ekspansion til nye markeder og flere robotter i drift end nogensinde før, tilføjer vi endnu en gang nye kræfter til vores FarmDroid Care-afdeling.

De vil være klar til at hjælpe kunder og distributører på afstand, når sæsonen starter, med at overvinde de udfordringer, der måtte opstå.

Justine Gintere er fra Letland, og hun har boet i Danmark siden 2015. Justine har en uddannelse i service og hospitality management, hvor hun har lært den bedste kundeservice og hvordan man forbedrer servicekvaliteten. Justine har en positiv personlighed, og hun vil bringe en lys og glad atmosfære ind i vores Care Team.

Tünde Tárnoková har boet, arbejdet og studeret i fire forskellige lande og har boet i Danmark de sidste ni år. Hun har forskningsbaseret ekspertise inden for menneske-robot-interaktion samt UX-design og organisatorisk kommunikation. Tünde er passioneret omkring bæredygtighed og de områder, hvor hun er dygtig. Hun er derfor glad for og ivrig efter at bidrage til FarmDroid’s værdier og vækst.

Mario Valladares er 28 år gammel og halvt chilensk og italiensk. Han flyttede tilbage til Italien, da han var 17 år gammel. For næsten et år siden flyttede han til Danmark sammen med sin danske kæreste. Han har en uddannelse som landbrugstekniker, som er noget, han elsker. Kundepleje er naturligt for ham, og han har altid arbejdet sammen med landmænd og har skabt gensidige professionelle og personlige bånd.

Maksym Ponomarenko er fra Ukraine, hvor han har arbejdet og drevet landbrug. Hans rolle hos FarmDroid Care bliver primært at føre tilsyn med frøtestning og samtidig køre og vedligeholde vores test- og træningsrobotter.