Skip to main content

Travl start på 2022


På grund af FarmDroids hurtige vækst har det været udfordrende at holde trit med efterspørgslen og få leveret robotter til kunderne til tiden. Dette “produktionsår” (november 2021 til maj 2022) har været særligt travlt på grund af FarmDroids indtræden på nye markeder og ekspansion uden for Europa, men også fordi vi har stået over for de samme udfordringer i forsyningskæden som alle andre. 

Fordi FarmDroid FD20 er et unikt produkt, som håndtere både såning og lugning, skal kunderne have deres FarmDroid tidsnok til sæsonstart. Da størstedelen af ordrerne er modtaget mellem november og april og efterspørgslen er fordoblet i forhold til sidste år, har hele virksomheden og især produktionsteamet arbejdet meget hårdt for at følge med efterspørgslen for at sikre, at vi fortsat kan levere til kunderne til tiden.  

“Vi har arbejdet tæt sammen med vores leverandører for at overvinde de længere leveringstider for materialer og komponenter og for at holde styr på at have dele på lager, for fortsat at kunne levere robotter til tiden.” 

René Jannick Jørgensen, CEO, FarmDroid

På trods af udfordringerne i forsyningskæden er alle robotter blevet leveret til kunderne inden for et acceptabelt tidsrum, så de kan begynde at bruge deres FarmDroid til såning i foråret. 

“Vi har med succes leveret alle ordrer i Europa og Nordamerika. I øjeblikket har vi kun en container til Canada, som er forsinket på grund af overbelastning i havnene, men den skulle gerne ankomme i tide til såning. Vi glæder os til at få feedback fra både eksisterende og nye markeder, og vi ser frem til at rejse rundt i verden og møde både distributører og kunder. “

Eddie Bolding Pedersen, Head of Sales & Marketing, FarmDroid