Skip to main content

Præcision af vores såsystem


FarmDroid’s unikke såsystem er ekstremt præcist. Vi kan så med en præcision på ned til 8 mm. Såsystemet gør det muligt for robotten at luge med samme præcision som ved såning – både mellem rækkerne og inde i rækkerne.

Takket været vores unikke såsystem kan vi så med ned til 8 mm præcision. Det betyder mere specifikt at vi kan placere frø med en afstand på 8 mm. Tænk lige over det… Forestil dig to frø med et mellemrum på 1 cm. Forestil dig nu de 2 frø med endnu mindre mellemrum – 8 mm er faktisk meget tæt.

Eftersom robotten selv sår frøene ved brug af højpræcisions RTK-GPS-teknologi, kender den den nøjagtige placering af alle frø i marken. Den ved derfor præcis hvor den kan rengøre – og hvor den ikke kan! Vores specialdesignede såsystem gør det muligt for robotten, at luge lige så præcist som den kan så, det er med andre ord med en præcision på ned til 8 mm. Den kan luge rigtig tæt på afgrøderne både mellem rækkerne og inde i rækkerne.

Vores enestående såsystem sikrer præcis såning og lugning af afgrøder. Det skaber et perfekt såmønster i marken.

Med vores såsystem kan vi så mere end 30 forskellige afgrøder. Oprindeligt blev robotten lavet til at arbejde i sukkerroer. Kort efter robotten blev udviklet, oplevede vi dog også stor efterspørgsel efter andre afgrøder. Sidan da har vi arbejdet tæt sammen med landmænd for at teste og tilføje nye frø til robottens såsystem.

I dag har robotten taget sig af mange forskellige afgrøder med stor succes. Find nogle af de kompatible afgrøder her. Vi tester konstant nye frø i samarbejde med vores distributører og kunder. Det er vores mål at hjælpe så mange landmænd som muligt med at gøre deres afgrødeproduktion autonom og bæredygtig, og derved udvide robottens kapacitet.

Fakta om vores såsystem:

  • Unikt til FarmDroid
  • Ned til 8 mm præcision
  • Baseret på RTK-GPS-teknologi
  • Mere end 30 forskellige afgrøder
  • Muliggør exceptionel præcis lugning mellem rækkerne & inde i rækkerne
  • Skaber et perfekt såmønster