Skip to main content

OPICO bliver distributør i England


I midten af april offentliggjorde OPICO samarbejdet med FarmDroid om at blive distributør i england. OPICO er kendt for at bringe nye innovative produkter til det engelske marked og nu kan FarmDroid også findes i deres sortiment. OPICO er den største uafhængige distributør af landbrugsudstyr i England med over fem årtiers erfaring. Deres filosofi om fortsat at importere nye innovative produkter til engelske landmænd kan spores tilbage til 1966 hvor virksomheden blev grundlagt.

“OPICO er det perfekt match for FarmDroid. De har en lang historie med at bringe nye innovative produkter til markedet, hvilket er præcis hvad vi har brug for. De har imponerende viden om landbruget i england og deres store netværk vil øjeblikkeligt gøre FarmDroid tilgængelig for landmænd over hele England.”

Eddie Bolding Pedersen, Head of Sales & Marketing, FarmDroid

FarmDroid er i skrivende stund repræsenteret i 18 lande på tværs af Europa, Nordamerika og det engelske marked har et stort potentiale.

“Vi har set en masse interesse fra engelske landmænd i løbet af det sidste års tid. Vores produkter udfylder det stigende behov for en løsning der kan reducere behovet for hårdt manuelt arbejde, kemikalier og fossilt brændstof. Vi har allerede robotter kørende på tværs af England, så vi har fået en fantastisk start”

Eddie Bolding Pedersen, Head of Sales & Marketing, FarmDroid
Opico visits FarmDroid – Left to right: René Jørgensen, CEO FarmDroid, Eddie Pedersen, Head of Sales & Marketing FarmDroid, James Woolway, Managing Director Opico, Angus Steven, After Sales Director Opico

Kontaktinformation

Vil du blive klogere på OPICO i, så er vores kontaktperson:

Harvey Sherwin

+01778 421111

[email protected]