Skip to main content

Ny distributør i Irland og Nordirland


IAM Agricultural Machinery er vores nye distributør

Vi er glade for at kunne meddele, at IAM Agricultural Machinery er vores distributør i Irland and Northern Ireland.

“IAM Agricultural Machinery bliver en god partner for FarmDroid til at introducere vores automatiske så og luge robotter i Irland. Med over 60 års erfaring indenfor landbrug samtidig med løbende at være innovative, er IAM et perfekt match for FarmDroid”, siger Eddie Bolding Pedersen, leder af salg og marketing hos FarmDroid.

Pat Kenny, leder af salg og marketing hos IAM Agricultural Machinery, er også begejstret for det nye partnerskab ”FarmDroid er den første rigtige kommercielle selvstændige robot i drift på gårde rundt om omkring i verden, og vi er glade for at være partnere med dem”.

Om IAM Agricultural Machinery

IAM (Irish Agricultural Machinery) Ltd blev grundlagt i 1953 af Iorwerth Jones og drev først forretning fra Kevin St. i Dublin. IAM Agricultural Machinery er en af de længst etablerede og mest anerkendte importører og distributører af førende mærker indenfor landbrugsmaskineri. Med over 60 års erfaring indenfor landbrug tilbyder de landmænd og entreprenører et bredt udvalg af landbrugsmaskiner og -udstyr til at møde deres evigt skiftende behov.

FarmDroid bliver fremvist for første gang ved National and World Ploughing Contest

FarmDroid får sin debut i Irland ved National and World Ploughing Contest, en national og verdensomspændende konkurrence i pløjning, der finder sted fra 20-22 september i Ratheniska, Co Laios. Besøg FarmDroid og IAM Agricultural Machinery på stand 246.