Skip to main content

Messespecial – November 2022


November står i messens tegn! Nedenfor finder du et oveblik over de messer, vi deltager på. Vi vil gerne invitere dig til at komme og møde os, hvis du har mulighed for det! 😊

SIMA (Paris, Frankrig)
November 6-11

SIMA nærmer sig og vi kan ikke vente! Kom forbi vores stand på Robotics Village og se robotten med egne øjne. Vi vil være der til at besvare alle dine spørgsmål. I denne specielle anledning har vi planlagt en spændende konkurrence for alle dem der besøger vores stand. Deltag i konkurrencen og få mulighed for at vinde cool FarmDroid merchandise. Vores franske distributør, Stecomat, vil også fremvise en FarmDroid på stand 5A F965.

Invitation to meet FarmDroid at SIMA

EIMA (Bologna, Italien)
November 9-13

Dette år på EIMA udstiller vi sammen med ARVAtec, som er vores italienske distributør. På vores stand kan du komme helt tæt på robotten. Vores team står klar til at opvarte dig og besvare alle de spørgsmål, du må have. Find os i hal 37 på stand C/30. Vi håber på at se dig!

Agromek (Herning, Danmark)
November 29 – December 2

Sammen med vores danske distributør, Yding Smedie, udstiller vi på Agromek. Standen vil være dedikeret til FarmDroid og vi bringer en robot med på standen, så du kan se den live. Kom forbi os i hal M stand 9550 for at opleve robotten, stille alle dine gode spørgsmål eller bare få en snak med os. Vi glæder os til at se dig!