Skip to main content

Karriere hos FarmDroid

Bliv en del af farmdroid familien

Vi vil gerne ændre fremtiden for landbrug. Det er vores mission at innovere landbruget og gøre planteproduktion CO2-neutral. Vi ønsker at reducere brugen af skadelige kemikalier i landbruget og nære afgrøder fra frø til plante igennem højpræcisionslandbrug. Vil du hjælpe os?

Vores SUCCESS værdier

  • Safe and healthy working environment — Vi sætter pris på et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Du skal være glad for at gå på arbejde hver dag. Igennem det rette mindset og en korrekt indrettet arbejdsplads kan vi undgå arbejdsrelaterede ulykker og medarbejder, der ikke er glade. Tal, lyt og ager. Vi er alle åbentsindede, og vi kan altid snakke med hinanden, uanset hvad man har på hjertet.

  • Us before me — Kvalitet og ideer kommer fra medarbejdere på alle niveauer. Vi er diverse og inkluderende. Vi sætter pris på forskelligheder, fordi det gør, at vi performer bedre som et team. Hos FarmDroid er vi en familie, og vi leverer som et team. Success er vores fællesansvar. Kun når vi arbejder sammen, kan vi opnå vores mål.

  • Celebrate achievements — Vi tror på, at alle medarbejdere kommer på arbejde med en mission om at gøre deres bedste. Det er vores ansvar at skabe de rette betingelser, så vores medarbejdere kan udvikle sig og blomstre! Vi har høje ambitioner for os og vores virksomhed, men vi forventer ikke det umulige. Vores ambitioner og mål er realistiske, og når vi når dem, så fejrer vi det som et team!

  • Create value — Ved at levere førsteklasses service og support til vores kunder, distributører og partnere samt samarbejde med dem for at udnytte vores produkt optimalt, skaber vi værdi!

  • Education — Talent, viden og kompetencer er hvad der skabte vores virksomhed i første omgang. Vi forventer ikke, at du ved alt, når du starter. Vi ved der er meget at lære, og vi har ikke travlt, vi tager det hele i dit tempo. Ved grundigt og i det rigtige tempo at uddanne vores medarbejdere og hinanden vil vi forsætte med at vækste. Vi tror på, at talent går hånd i hånd med uddannelse. Når vi kombinerer uddannelse med talent, kan vi sigte efter stjernerne! 

  • Stay innovative — Sammen med vores kunder bliver vi ved med at optimere FarmDroid platformen som en del af vores mission om at innovere landbruget og gøre det mere bæredygtigt.

  • Secure our future — Selve idéen med vores produkt er opstået på baggrund af en vision om at skabe et grønnere og mere bæredygtigt landbrug for at kunne sikre fremtiden for os og vores fremtidige generationer. Udover at levere et bæredygtigt produkt er vi som virksomhed omkostningsbevidste, og vi reagerer proaktivt på ændringer i vores samfund og omgivende miljø.

„Bæredygtighed er ikke kun noget vi praktiserer med robotten“

Fordele ved at arbejde hos FarmDroid

God pensionsopsparing

Betalt ferie

Sundhedsforsikring

Arbejdscomputer og -telefon

Fælles træning ved frokosttid

Fleksible arbejdstider

Ubegrænset kaffe

Fælles morgenmad hver fredag

Mød Andrea

Andrea er kundeservice medarbejder hos FarmDroid. Her fortæller hun om, hvordan det er at arbejde hos os.

Atmosfære hos FarmDroid

Ledige stillinger

Mød teamet

Vi kommer fra forskellige baggrunde og kulturer, men vi er en stor familie. 

Der ikke en ledig stilling, som passer til dig?

Du må meget gerne sende os dit CV, og så kontakter vi dig, hvis det er et match 🙂