Skip to main content

IoT samarbejde med Telenor skal styrke forbindelsen


Så og lugerobotten FarmDroid er udstyret med bl.a. solpaneler, højpræcise RTK-GPS enheder, avancerede sensorer og for at koble det hele sammen og gøre data tilgængelig online – et simkort med en internetforbindelse. Simkort og forbindelsen bliver leveret af Telenor, som skal sikre en stærk forbindelse – uanset hvor i verden robotten skal køre.

Vi har over 400 roamingaftaler med andre teleselskaber verden over, så FarmDroids kunder kan være trygge ved, at robotten kan få signal, hvor den har brug for det. Uanset om den skal køre på Lolland eller i Bologna.

Jan Rasmussen, Head of Solutions House i Telenor.

Landbrugsrobotten bruger simkort ligesom dem, der sidder i en mobiltelefon, til at sende data fra robotten til landmanden. Landmanden får igennem en app adgang til live-data fra robotten, samt overblik over hvor langt robotten er kommet med enten at så eller luge ukrudt. Derfor er en velfungerende og stabil netværksforbindelse vigtig.

Vi har valgt Telenor som samarbejdspartner, blandt andet fordi de har stærke roamingaftaler. Dækning og en simpel administration for vores slutkunder er afgørende. Så for os giver det god mening at have én leverandør af simkort frem for at lave aftaler med flere forskellige teleudbydere rundt om i verden. Samtidig sikrer Telenors IoT-produkt os en løsning, der gør, at vi kender vores omkostninger langt bedre på forhånd

Co-Founder & Chief of Farming Robots, Kristian Vest Warming fra FarmDroid.

Ovenstående er et uddrag fra en pressemeddelelse fra Telenor. Læs hele pressemeddelelsen her