Skip to main content

Firdoblet vinder i Polen


Farmsystems er distributøren, der har introduceret FarmDroid til det polske marked. Det er de to medejere, Andrzej Kobus ogBartłomiej Kądzielawa der modtog ikke én, ikke to, ikke tre men hele FIRE priser til Polagra Premiery Gold Medal Competition i Polen. På grund af pandemien, var overrækkelsesceremonien udskudt og blev i stedet uddelt til gala “Polska Wieś XXI” – European Congress of Innovative Solutions for Rural Areas and Agriculture hvor vinderne fik overrakt priser af prominente aktører i branchen.

FarmDroid vandt ikke blot “Gold Medal, men også “Eco Prize”, “Grand Prix statuetten” men også Gold Medal Consumers’ Choice. Så hæderen kommer fra både kompetente jurymedlemmer og forbrugerne selv.

Vi er ekstremt stolte over at modtage så meget anderkendelse af vores FarmDroid FD20 i Polen. Den er blevet taget rigtig godt imod af både medier, landmænd og hele landbrugssektoren generelt. Med de her priser rammer vi jorden løbende på det polske marked, som stadig er nyt for os i år og vi håber at de polske landmænd er åbne overfor automatisering af deres plantedyrkning og ser FarmDroid som et nyt innovativt redskab.

Simon Georgsen, Area Sales Manager, FarmDroid
Farmsystems on stage receiving MTP Grand Prix Gala