Skip to main content

FarmDroid vinder prisen som årets virksomhed ved Odense Robotics


FarmDroid har vundet titlen som årets virksomhed ved Odense Robotics Awards 2023.

Vi er glade for at kunne dele, at vi har modtaget prisen som årets virksomhed ved Odense Robotics. For os er denne specielle pris en stor anerkendelse. Vi er beærede over at vinde prisen med så mange fantastiske nominerede virksomheder.

Odense Robotics er Danmarks klynge for robotter, automation og droner. Den er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Uddannelses- og Forskningsministeriet og EU, og desuden en lang række projekter og partnerskaber.

I slutningen af marts blev vi nomineret til Odense Robotics Awards i kategorien ”årets virksomhed” sammen med Coalescent Mobile Robots, COBOD International, Unicontrol, Mobile Industrial Robots, QuadSAT, MyDefence, Universal Robots og Meili Robots. Efter en ny afstemningsrunde blev finalisterne afsløret den 20. april, og de var QuadSAT, Unicontrol og FarmDroid.

Den 11. Maj ved Odense Robotics årlige konference blev vinderen endelig udnævnt – det var FarmDroid! Simon og Mia fra vores team modtog prisen på vegne af virksomheden.

Prisen var baseret på kriterier som ekstraordinær vækst, særligt bidrag til klyngen og strategisk lederskab. Vinderen af prisen blev afgjort af stemmer fra Odense Robotics´ medlemmer.

Mia Heuschkel og Simon Georgsen med prisen
Prisen som årets virksomhed 2023

Simon modtager prisen da FarmDroid bliver udnævnt som vinder
Yuman, der vinder prisen som årets startup, sammen med FarmDroid, der vinder prisen som årets virksomhed