Skip to main content

FarmDroid kickstarter 2023 sæsonen


Den nye sæson er over os. Mange af FarmDroid robotterne er allerede begyndt deres arbejde i marken. Vi er så klar til den nye sæson!

En tidlig sæsonstart i Storbritannien

I begyndelsen af februar var vejret i Storbritannien så godt at mange FarmDroids kunne starte med at arbejde. Dermed var sæsonen officielt i gang!

Vi sendte fire helt nye robotter til Storbritannien i slutningen af januar. Robotterne blev håndteret af Agri-Droid, som leverede dem til deres nye hjem. De ankom til kunderne i tide til at den nye sæson kunne begynde. Kort efter levering blev de sendt ud i markerne for at begynde deres arbejde.

To af robotterne kom til Shropshire Petals. Med de to nye robotter øgede de deres robotflåde til tre robotter! De var så glade for deres første robot, at de besluttede, de havde behov for flere robotkræfter. De bruger robotterne til at så og luge deres blomstermarker.

FarmDroid passer larkspur blomster hos Shropshire Petals. Billedet er taget af Agri-Droid Ltd.
4 helt nye robotter klar til at blive leveret til kunder i Storbritannien. Billedet er taget af Agri-Droid Ltd.

Såning af sukkerroer i Italien

I Italien kickstartede mange robotter sæsonen allerede i begyndelsen af marts. Robotterne i Italien arbejder i de mest fantastiske omgivelserne, og vejret artede sig, så de kunne få en god start på sæsonen.

Italia Zuccheri’s robot arbejdede hårdt under starten af sæsonen. De kunne se de første sukkerroefrø spire i marts. Det er altid fantastisk at se de første frø spire op af jorden.

FarmDroid’en er kendt for at skabe et perfekt, lige såmønster, som er enormt tilfredsstillende at se på – tag selv et kig.

En af Italia Zuccheris sukkerroemarker i Bologna, Italien. Sukkerroerne er sået og luget af FarmDroid. Billedet er taget af ARVAtec.

Flere robotter, er lighed med en travl sæsonstart

Med over 350 solgte robotter er arbejdsbyrden stigende i vores CARE afdeling. For at sikre en god sæsonstart er der nemlig travlhed med at få robotterne ud af vinterhi og sikre, at de er klar til at arbejde i marken.

Smuk solnedgang over FarmDroid imens den såer sukkerroer i Bologna, Italien. Billedet er taget af ARVAtec.