Skip to main content

FarmDroid fylder 5 år


I begyndelsen af marts fejrede vi vores 5-års fødselsdag! For at fejre vores fødselsdag og markere, hvor langt vi er nået, inviterede vi vores første kunder og folk, der har spillet en vigtig rolle for, hvor vi er som virksomhed i dag.

Der er sket meget med FarmDroid, siden vores grundlægger Jens Warming fik idéen i 2011, og virksomheden blev grundlagt i 2018. Vi ville gerne vise vores første kunder vores taknemmelighed og give et specielt indblik i vores virksomhed, som den ser ud i dag. 

Jens V. Warming fortæller hvordan han kom på idéen

De landmænd, der troede på vores produkt i 2019 og købte den første kommercielle version af FarmDroid FD20, er grunden til, at FarmDroid er den største producent af automatiske markrobotter med over 50 medarbejdere og flere end 350 robotter, der kører i mere end 12 lande.

Vores VIP-gæster fik en eksklusiv præsentation af FarmDroid’s rejse, virksomheden, robotten som den er i dag, og hvad vi har i støbeskeen for fremtiden. Præsentationen blev efterfulgt af en rundvisning i vores faciliteter og et godt kig på, hvordan FarmDroid FD20 ser ud i dag.

Efter rundvisningen serverede vi kaffe og kage for vores gæster og medarbejdere og sluttede dagen af med en foodtruck og drinks.

Vi vil gerne takke alle, der deltog og gjorde dagen til en succes.