Skip to main content

FAQ

Har du spørgsmål? Se om du kan finde svaret her i vores FAQ sektion. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Hvilke afgrøder kan robotten håndtere?

Vores FarmDroid FD20 har allerede sået og luget en lang række afgrøder, og listen over afgrøder som den kan håndtere udvides hele tiden. Landmænd har med stor success brugt robotten til bl.a. sukkerroer, rødbeder, løg, spinat, salat kål, raps, broccoli, majroer, blomsterfrø og forskellige krydderurter. Lær mere her.

Hvis du undrer dig over, om FarmDroid kan håndtere en bestemt afgrøde, så kontakt os og vi vil med glæde finde ud af, om det kan lade sig gøre. 

Hvor mange hektar kan én robot klare?

Én robot kan på en sæson så og luge 20 hektar under optimale forhold. Ved at kombinere flere robotter øges kapaciteten, fordi robotterne kan arbejde sammen på én eller flere marker.

Kan én robot håndtere flere afgrøder?

Ja! En FarmDroid kan let flyttes mellem marker med forskellige afgrøder. Den kan også klare en enkelt mark med forskellige afgrøder.

Hvor kan jeg se en FarmDroid i aktion?

I løbet af året afholder vi løbende demonstrationsdage, hvor vi viser FarmDroid’en i aktion. Hvis du gerne vil lære mere om hvornår og hvor kontakt os eller din nærmeste distributør.

Vi har FarmDroid robotter kørende i det meste af Europa samt i Canada, Storbritannien og Irland, så vi kan helt sikkert arrangere en demo i nærheden af dig.